Inspiratie: Hoe koop ik een sieraad voor mijn valentijn?

14 februari is het weer Valentijnsdag en verrassen we onze geliefden graag met een leuke sieraad. Wij weten dat een sieraad voor iemand uitkiezen niet altijd even makkelijk is.  Voor je een sieraad koopt moet je eerst weten wat je geliefde leuk vind. Wij hebben 3 tips op een rij gezet, zodat jij precies weet wat ze leuk vindt.
  • Kijk wat voor kleuren sieraden ze momenteel draagt.
    Draagt jouw liefje momenteel veel goud, zilver of rosé? Draagt ze zowel goud als zilver, dan maakt het niet uit welke kleur je koopt. Goud en zilver kan je prima combineren in 2020. Weet je echt niet welke kleur je moet kopen? Lees dan eens deze blogpost.
  • Houdt ze van fijn of opvallend?
    Draagt ze vooral opvallende sieraden? Zoek dan een sieraad die opvalt. Houdt ze vooral van minimalistich? Shop dan geen opvallend sieraad, maar ga juist voor fijn.
  • Een speciaal moment
    Hebben jullie elkaar ontmoet op het strand? Dan is een ketting met een schelp erg leuk om te geven. Hebben jullie een ander speciaal moment beleefd met een emotionele lading? Kijk eens rond op de webshop of er een bijpassend artikel is dat past bij jullie moment.
Aan de hand van deze tips moet het je vast lukken om je geliefde blij te verrassen met Valentijnsdag. Om het shoppen nóg makkelijker te maken, hebben we een speciale Valentijnspagina aangemaakt met de leukste artikelen voor Valentijnsdag.