Rocaille armbanden

Vind jij het ook zo lastig om een sieraad te vinden dat past bij elke outfit? Sieraden van rocailles zijn dé oplossing en zijn helemaal trendy. Rocailles zijn fijne kraaltjes in alle kleuren van de regenboog. Wij hebben een aantal sieraden met rocaille online gezet, zodat je kan zien hoe leuk ze zijn. En natuurlijk zijn ze allemaal handgemaakt door ons.

Persoonlijk is dit mijn favoriete setje. Dit setje heeft bruine, roze, bronzen en gouden kraaltjes. In elk armbandje komen deze kleuren weer terug en hierdoor matchen de armbandjes bij vele outfits. De armbandjes zijn los te bestellen op de webshop. Bij Penfumme krijg je trouwens 30 dagen garantie op handgemaakte sieraden.

Bruine armband met olifant ~ €7-,
Armband met rocailles ~ €9-,
Schakelarmband met tussenzetsel van rocailles ~ €9-,


​​​​​​
Sterretjes kunnen en mogen altijd, net als zwart wit! Daarom zijn deze sieraden passend bij elke outfit.  De ketting en armband zijn gemaakt in dezelfde stijl. Wist je al dat je bij Penfumme geen verzendkosten betaald?

Rocaille armband met ster ~ €7-,
Ballchain ketting met ster ~ €10-,
 

Geel is het hele jaar al een echte trendkleur en mag daarom niet ontbreken in jouw sieradenstash. Het gele armbandje met vierkante, gouden kralen kan je goed matchen bij het bovenstaande armbandje. Bestel je favo sieraad en wij pakken het met liefde voor jou in. Zo is elke bestelling van Penfumme een feestje.

Armband met rocailles en vierkante kralen ~ €9-,
Gele armband met vierkante kralen ~ €7-,
 

Muntjes zijn tijdloos en daarom wil jij dit setje hebben. Wist je dat we ook oorbellen in het assortiment hebben in deze stijl? Shop de complete set en kom goed voor de dag! Heb je liever een langere ketting of een grotere armband? Via de Whatsapp service kan je snel en gemakkelijk contact met ons opnemen. Geef jouw wensen door en wij maken het voor jou.

Rocaille ketting met muntjes ~ €10-,
Rocaille armband met muntjes ~ €9-,