De geuren

Penfumme geeft u de keuze om een heerlijke geur te kiezen voor in uw parfumpen. Momenteel kunt u kiezen uit de onderstaande geuren.

LA100
De LA100 is een heerlijke romantische geur met een zware sillage. In de basis van de geur zitten de zoete geurnoten van vanille en pralinevulling gemixt met patchouli en tonkaboon. De hartnoten vormen een prachtig bloemig geheel met iris, jasmijn en oranjebloesem. Als we bij de top komen vinden we de zwarte bes en de peer die ervoor zorgen dat de geur compleet is. Dit is een moderne geur die een elegante uitstraling heeft. Deze heerlijk parfum heeft een zware sillage en is geschikt voor zowel s’avonds als overdag.

LA703
LA703 begint met de vrouwelijke roos vermengt met het fruitige van perzik. Zodra we in de hartnoot komen ontpopt de zachte en senuele geur van muskus en amber waarnaar we in de basis de houtachtige geur sandelhout met een vleugje patchouli naar voren komen. Het is een sensuele en misterieuze geur met een middenzware sillage.

LA716
De LA716 kenmerkt zich door de geur van witte bloemen en musk. In de top vinden we dan ook de witte bloemen, jasmijn en oranjebloesem, aangevuld met een heerlijke roosgeur. In het hart vinden we musk, die ervoor zorgt dat het een warm, donzig gevoel geeft. In de basis vinden we de kruidige en houtachtige noten van vetiver, ceder, cumarine en patchouli. Deze fluweelzachte geur heeft een middenzware sillage.

Over Penfumme

Penfumme is een trendy webshop met parfumpennen, sieraden, horloges en nog veel meer. De parfumpen is onze grote trots: nergens anders in Nederland te koop!

Gratis verzending vanaf €50-,

Veel shopplezier!

penfumme.nl
Waardeel 76
9531 EE Borger

Kvk-nummer: KvK-nummer: 71975527
Btw-identificatienummer: NL232180854B01

Neem contact met ons op

Mobiel
+31 614555780
E-mail
penfumme@gmail.com
Whatsapp
+31 610707759

Facebook