Over mij

H A L L O

Welkom op de webshop van Penfumme! Voor iedereen die mij niet kent stel ik mij graag even voor.

E V E N   V O O R S T E L L E N
Mijn naam is Carmen Strockmeijer en ik ben 20 jaar oud. Ik heb de mbo-opleiding ondernemer detailhandel afgerond. Nu ben ik de trotse eigenaresse van Penfumme. 

W A A R O M   P E N F U M M E?
In het laatste jaar van mijn opleiding ondernemer detailhandel moest ik samen met een aantal klasgenoten een mini-onderneming starten. We moesten een orgineel, winstgevend product bedenken om te verkopen. Ik bedacht een pen waar parfum inzat, de zogenoemde parfumpen. Ik liep zelf vaak tegen het probleem op dat ik een tas vol boeken mee moest nemen naar school, maar mijn parfumflesje dan niet meer in mijn tas paste... Of nog erger; het flesje knapte. Het verkopen was zo leuk en erg succesvol, dat ik na het behalen van mijn diploma graag door wilde gaan. 

Penfumme richt zich op dames tussen de 12 en 67 jaar. Scholier of werkend, dát maakt niet uit. De dames maken veel gebruik van een pen en vinden uiterlijke verzorging belangrijk. Daarom zijn zij zo enthousiast over de parfumpen. De pennen worden trouwens gratis gevuld met een parfum naar keuze van Tapparfum. 

Naast parfumpennen wilde ik ook graag sieraden, tassen etc. verkopen. Daarom heb ik van Penfumme een damesaccessoires webshop gemaakt, met als unique selling point de parfumpen. 

Mocht je meer over mij willen weten, dan kan je mij volgen op Instagram, Facebook en/ of Linkedin of mailen naar penfumme@gmail.com

L I E F S,
C A R M E N