Over Penfumme

Een assortiment dat nét even anders is.
Ben jij ook het type vrouw dat graag iets unieks koopt en niet iets wat je moeder of beste vriendin ook al heeft? Ben jij ook altijd op zoek naar een uniek cadeau?  Carmen heeft in 2018 een origineel assortiment samengesteld met geurige parfumpennen en kleurige sieraden. Regelmatig wordt het assortiment aangepast met andere artikelen, zodat er een wisselend aanbod is en er geen 'massaproductie' ontstaat. Zo koop je altijd iets speciaals. Voor jezelf of voor iemand anders. 

Parfumpennen, ruik de gehele dag lekker.
Carmen haar trots, de parfumpennen! Tijdens de mbo-opleiding ondernemer detailhandel moest Carmen een product verkopen met een mini-onderneming. De parfumpen was een groot succes bij jong en oud en een populair cadeautje. Met de parfumpen kan je zowel schrijven als parfum sprayen. Ideaal voor een lange werk- of schooldag. De pen kan je gratis laten vullen met een geur naar keuze van Tapparfum: LA100, LA703 of LA716. De geuren van tapparfum zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Ontworpen door Penfumme, handgemaakt in Nederland.
Carmen ontwerpt de sieraden van Penfumme. De sieraden zijn modern, maar tijdloos. We maken gebruik van kwalitatief goede materialen, zoals acryl kralen, glasparels en suède. De sieraden zijn zo ontworpen dat elke collectie goed met elkaar te combineren is. We werken met zilver en gouden details.

Bedenken, creëren en naar wens maken.
Carmen vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn. Voor elk seizoen en elke gelegenheid maakt ze graag nieuwe sieraden. Ze maakt wat ze zelf mooi vind, maar weet dit ook goed om te zetten in de wensen van de klant. Niet alleen op haar werkplek, maar ook ter plekke op fairs, markten en ladies nights. De armbanden met acryl kralen zijn erg populair en goed met elkaar te combineren. Ze zijn modern, maar tijdloos en zijn te combineren met elke outfit. Speciaal voor jou
Service staat bij Penfumme.nl voorop. Wil je een sieraad laten maken naar wens voor jezelf of voor een geliefde? Stuur ons een berichtje met jouw verzoek en wij nemen z.s.m. contact met jou op over de mogelijkheden. Ben je lekker aan het rondneuzen op de webshop en zie je jouw 'droomsieraad' met had je net even dat andere bedeltje eraan gewild? Wij maken het voor jou. Kortom: voor alle persoonlijke wensen, dromen en ideeën mag je contact met ons opnemen en wij bespreken de mogelijkheden met jou. Wij rekenen geen verzendkosten.

Altijd een feestje.
Altijd gratis verzending is natuurlijk al een feestje, maar wij maken er een nog groter feest van. Elk sieraad wordt met liefde ingepakt. Altijd leuk om uit te pakken of om cadeau te geven. Om op de hoogte te blijven van onze collectie en acties kan je ons volgen op Instagram, Facebook en via de nieuwsbrief.

Wil je graag meer weten over Penfumme? Neem dan gerust contact met ons op.