Over Penfumme

★Team Penfumme★

★ Carmen

Hi, mijn naam is Carmen, 21 jaar oud en ik run sinds 2018 met veel plezier Penfumme.nl.

Tijdens de opleiding Ondernemer Detailhandel heb ik een product verzonnen dat ik moest verkopen, namelijk de parfumpen. Na het behalen van mijn diploma ben ik verder gegaan met de verkoop van de parfumpennen en heb ik het assortiment uitgebreid met modeaccessoires. Waarom? Omdat een vrouw nooit genoeg modeaccessoires kan hebben en ik er verslaafd aan ben. 

Ik haal veel plezier uit het inkopen van de leukste modeaccessoires, pakketjes verzenden en klanten blij maken. Naast de webshop sta ik ook regelmatig op events. Mijn doelstelling is om te groeien met Penfumme en heel veel klanten blij te mogen maken met hun aankopen.

Naast het runnen van Penfumme werk ik ook in een kledingwinkel en voetbal ik. ★ Manon
Hoi. Ik ben Manon en het zusje van Carmen. Ik ben 16 jaar oud en help Carmen nu de webshop steeds verder uitgroeit. 

Ik zorg ervoor dat alle pakketjes op tijd klaar zijn voor verzending wanneer Carmen aan het werk is in de winkel. Ik breng ze dan graag naar het Postkantoor, zodat de bestelling de volgende dag binnen komt. Ook help ik mee met het maken van product- en marketingfoto's en sta ik Carmen graag bij tijdens een event.

Naast het helpen bij Penfumme doe ik hard mijn best om een goede kok te mogen worden. In mijn vrije tijd voetbal ik samen met mijn zus op de voetbalclub.