Retourneren

B E D E N K T I J D/   R E T O U R N E R E N
Bent je niet tevreden met jouw bestelling? Helaas, maar het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Je mag (m.u.v. oorbellen) alle artikelen retourneren, ook als ze uit de originele verpakking zijn. 

Op de handmade collectie zit een garantie van 30 dagen. Kwaliteit staat bij Penfumme voorop. Wij maken een groot deel van onze sieraden zelf en streven naar een hoge kwaliteit. Gaat jouw handgemaakte aankoop binnen 30 dagen stuk, dan kan je een foto hiervan sturen naar penfumme@gmail.com. Wij zoeken dan naar een passende oplossing.

Bij ontvangst van jouw retour zal Penfumme binnen 14 dagen het bedrag terug storten op je rekening. 

Graag je retourverzoek mailen naar penfumme@gmail.com. Je ontvangt dan verdere instructies. Voor vragen kan je altijd contact opnemen via penfumme@gmail.com. 

R U I L E N
Ruilen bij Penfumme is helaas niet mogelijk. Mocht je een ander artikel willen dan kan je jouw huidige aankoop retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen.