Voor bedrijven

Wilt u uw medewerkers bedanken voor hun inzet of uw relaties/ klanten blij maken met een cadeautje? Penfumme heeft een leuk assortiment aan artikelen waarmee u uw medewerkers, relaties en/of klanten positief verrast. 

  • Relatiegeschenken
  • Personeelsgeschenken
  • Kerstpakketten
  • Goodies
  • Sales Incentives

Relatie-/ personeelsgeschenken
Penfumme heeft een ruim aanbod parfumpennen; een balpen met parfumverstuiver. Deze niet-allerdaagse pen wordt geleverd met een parfum naar keuze. U kunt één of meerdere kleuren uit ons assortiment kiezen en het is mogelijk om uw logo in de pen te graveren. 

Kerstpakketten
U kan zelf het kerstpakket voor uw personeel samenstellen met keuze uit leuke armbandjes, sieraden, parfumpennen, portemonnees, tassen etc. Het is ook mogelijk om een cadeaubon te geven. Uiteraard wordt het kerstpakket in stijl ingepakt. 

Goodies
Bent u op zoek naar leuke goodies voor bijvoorbeeld een ladiesnight? Penfumme helpt u graag met het uitzoeken van leuke gif-aways en biedt een scherpe prijs aan. 

Sales incentives
Wilt u uw medewerkers stimuleren hun targets te halen? Met een parfumpen of mooi sieraad maakt u uw medewerkers zeker enthousiast!

Een echt cadeautje
Penfumme zorgt ervoor dat onze producten als een echt cadeautje wordt ingepakt. In overleg zijn er veel mogelijkheden.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? U kunt contact met ons opnemen via penfumme@gmail.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Over Penfumme

Penfumme is een trendy webshop met parfumpennen, sieraden, horloges en nog veel meer. De parfumpen is onze grote trots: nergens anders in Nederland te koop!

Gratis verzending vanaf €50-,

Veel shopplezier!

penfumme.nl
Waardeel 76
9531 EE Borger

Kvk-nummer: KvK-nummer: 71975527
Btw-identificatienummer: NL232180854B01

Neem contact met ons op

Mobiel
+31 614555780
E-mail
penfumme@gmail.com
Whatsapp
+31 610707759

Facebook